Envision Yourself

Måske er du netop flyttet hjemmefra og skal til at forme din egen boligstil? Måske er du lige flyttet sammen med en kæreste og skal til at finde en fælles boligsmag? Eller måske kender du nogen, der ville sætte pris på en personlig og skræddersyet gave? Uanset din situation står jeg til rådighed med Envision Yourself.

Hvad er Envision Yourself?

Envision Yourself kalder jeg det koncept, jeg bygger mit bestillingsarbejde på. Jeg fokuserer på at lave unikke malerier, der passer til dig og din boligstil, så du får et personligt og originalt maleri, der passer ind lige præcis der, hvor du ønsker, det skal hænge.

Hvordan fungerer det?

Vi starter med en uforpligtende snak om dine ønsker. Dernæst skal jeg se rummet, som maleriet skal hænge i. Jeg kan tage ud til dig, eller du kan maile mig nogle billeder taget i dagslys. Herfra tager jeg stilling til valg af farver og motiv. Vigtigst er det, at farverne matcher rummet, hvorfor jeg arbejder primært med farverne og sekundært med motivet. Efter en uges tid sender jeg dig nogle skitser og farveprøver. Når vi er enige, går jeg i gang. Betaling og levering kan du læse om i handelsbetingelserne her.

Hvad koster det at få lavet et personligt maleri?

Prisen varierer afhængig af størrelse og antal, men mine priser ligger primært i klassen 700-3.000 kr.

Hvor lang er processen?

Jeg bestræber mig på, at du kan modtage det hurtigst muligt, men fra vi indgår en aftale til færdigt maleri, går der ikke mere end max 2 uger. Der kan dog ikke garderes mod, at det trækker lidt ud afhængig af, hvor mange justeringer maleriet skal tilføres.

Hvis jeg nu ikke er så vild med din stilart, kan du så male noget til mig i en anden stilart?

Alle kunstnere har en stilart, de primært holder sig til, og det er helt subjektivt, hvad man kan lide. Hvis du ikke er så meget til de motiver, jeg maler, kan det godt være svært at finde en fælles løsning. Det betyder ikke, at det ikke er muligt, så du er altid velkommen til at kontakte mig og fortælle mig mere om dine ønsker og behov. Find ud af, om min kunststil passer til dig blandt mine værker her.

Hvad er mine muligheder, hvis jeg ikke kan lide maleriet?

Jeg yder altid 14 dages returret. Da hele processen foregår i dialog, bør vi nå frem til et maleri, der passer til dig og din bolig, men skulle det ske, at maleriet ikke lever op til dine forventninger, er du ikke tvunget til at betale for det og tage imod det. I det tilfælde beholder jeg maleriet og sælger det på samme vilkår som mine øvrige malerier og håber, at du finder noget et andet sted, der falder mere i din smag.

Er du interesseret i et originalt og personligt maleri, er du velkommen til at kontakte mig, og så tager vi en snak om behov og pris.